Health Coaching

BODY • MIND • NUTRITION • LIFESTYLE

Wat is Health Coaching?

Fijn dat je de weg gevonden hebt naar PowrUp Health Coaching.
Mijn visie is dat gezondheid niet alleen het ontbreken van ziekte is, maar een holistische en wetenschappelijk onderbouwde benadering van welzijn op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Daarom ben ik er om je te begeleiden en te ondersteunen op jouw reis naar een gezonder en gelukkiger leven.

Body

Ontdek de kracht van beweging:
word sterker, fitter, gezonder

Mind

Mentale veerkracht:
hoe vind je rust in een soms chaotische wereld

Nutrition

Voeding als medicijn:
optimaliseer je gezondheid met de juiste voedingsmiddelen

Lifestyle

Gezonde gewoontes:
hoe kleine veranderingen een grote impact kunnen hebben

Jouw resultaten

Je voelt je terug vol energie

Je wordt wakker met de nodige dosis energie om je dag aan te kunnen. Zeg maar vaarwel aan je middagdipjes! Met onze aanpak kunnen we ervoor zorgen dat je energieniveau constant blijft gedurende heel de dag.
En waar zijn die 'cravings' naartoe?

Optimale immuniteit

Een optimaal immuunsysteem beschermt je tegen infecties, verkort de duur van ziektes en kan zelfs energieniveaus verhogen. Het helpt bij het verminderen van ontstekingen, die zijn gekoppeld aan mentale gezondheidsproblemen zoals depressie. Tevens wordt het risico op chronische ziekten verlaagd. Een goede investering dus, dat immuunsysteem!

Verlichting van chronische klachten

Er bestaan een heel aantal chronische aandoeningen die we kunnen verlichten en verbeteren zoals reumatische aandoeningen, huidaandoeningen, hoge bloeddruk, spijsverteringsaandoeningen, CVS, fibromyalgie, enz.

Eindelijk terug een gezond gewicht

Ghreline, leptine, insuline, cortisol, schildklierhormonen ... Werken deze hormonen bij jou zoals het hoort?
Dan zit je waarschijnlijk wel op een gezond gewicht.
Maar waar moet je in hemelsnaam beginnen?
Ik help je op weg!

Verbetering van je spijsvertering

Prikkelbare darm syndroom (PDS), ziekte van Chrohn, constipatie, opgeblazen gevoel, opkomend maagzuur, verminderde opname van voedingsstoffen, ...
Allemaal zaken die we kunnen verbeteren als we gaan inzetten op een betere werking van je spijsvertering!
En je gewicht en energieniveau zijn ook nog eens beter onder controle 🙂

Je mentale gezondheid krijgt een boost

Je darmen zijn de spiegel van je mentale gezondheid. Is je darmmicrobioom in orde? Zet je daarnaast ook in op ontspanningstechnieken zoals ademhalingsoefeningen? Grote kans dat jouw mentale gezondheid tip top is dan!

Hoe werk ik?

Als orthomoleculair kPNI-therapeut richt ik mij op het opsporen van de onderliggende oorzaken van jouw klachten, in plaats van simpelweg de symptomen te behandelen. Ik verdiep me grondig in jouw klachten en ga actief op zoek naar de verbanden ertussen. De kPNI combineert kennis uit verschillende vakgebieden zoals (klassieke) geneeskunde, immunologie, neurologie, endocrinologie, voedingsleer en psychologie. Aangezien er steeds nieuwe wetenschappelijke studies en inzichten verschijnen over deze materies, blijf ik me gedurende het jaar ook continu bijscholen. Op deze manier kunnen we echt naar de kern van het probleem gaan om de oorzaak aan te pakken.

Geen standaard aanpak zoals je merkt, maar een holistische benadering. Dit maakt dat ik een behandelplan kan opmaken specifiek op jouw maat. Dit bespreken we vervolgens uitvoerig in mijn praktijk in Zolder, of online, zoals jij verkiest.

Veelgestelde vragen

niet gebruiken

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Is er een lange wachttijd?

Meestal kan er al een 1e consult vastgelegd worden binnen een termijn van 2 weken.

Hoeveel kost een consult of een traject?

-Een eerste consultatie kost € 150,00
-Vervolgconsultaties kosten € 90,00.
Na het eerste consult kan je 1 of meerdere vervolgconsultaties inplannen.
Mocht tijdens het eerste consult blijken dat jouw situatie of doelstellingen om een langdurigere begeleiding vragen, dan bekijk ik met jou de mogelijkheid om een 6 maanden traject op te starten.
-Een 6 maanden traject waarbij ik je begeleid in de domeinen Body, Mind, Nutrition, Lifestyle kost all-in € 499,00 (inclusief opvolgmomenten).

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

Je kan zowel cash betalen als via Payconiq of via overschrijving op voorhand.
Gespreide betaling mogelijk van het 6 maanden traject in samenspraak.

Wat als ik een consult wil annuleren?

Dat kan door telefonisch contact op te nemen ten laatste 24u op voorhand. Na deze termijn wordt een annulatievergoeding in rekening gebracht.

De arts van de toekomst zal geen medicijnen geven, maar zal zijn patiënten inlichten over hoe zorg te dragen voor hun lichaam, over een gezond voedingspatroon en over de oorzaak en preventie van ziekte.

Thomas Edison

Gezondheid. Als je er niets van merkt, weet je dat je het hebt.

Gezondheid is meer dan alleen maar de afwezigheid van ziekte.

Positief zijn betekent niet dat alles goed is. Het is het goede in alles zien.

Pin It on Pinterest